Logo no.boatexistence.com

Hvilken klassifisering er innleggsvoks?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken klassifisering er innleggsvoks?
Hvilken klassifisering er innleggsvoks?

Video: Hvilken klassifisering er innleggsvoks?

Video: Hvilken klassifisering er innleggsvoks?
Video: Classification 2024, Juli
Anonim

Innleggsstøpevoks: Bruk: for innlegg, kroner og broer. Klassifisering: Type I: en middels voks som brukes i direkte teknikk. Type II: en myk voks som brukes til indirekte teknikk for innlegg og kroner.

Hva er innleggsvoks?

enhver myk fast voks som brukes i tannbehandling for mønstre av mange typer, så vel som til andre formål; de fleste er i utgangspunktet parafin, men er modifisert ved tilsetning av gummi dammar, karnaubavoks eller andre ingredienser for å møte ulike krav.

Hva er typene tannvoks?

Tannvoks kan også klassifiseres i en av tre typer, mønstervoks (innleggs-, støpe- og bunnplatetyper), prosesseringsvoks (boksing, verktøy og klebrige typer), og avtrykksvoks (bittregistrering og korrigeringstyper). Støpevoks brukes til delproteserammeverk og andre metallrammeverk.

Hva er sammensetningen av innleggsvoks?

Dental inlay voks er en blanding av flere voksarter, som vanligvis inneholder parafinvoks, ceresinvoks, bivoks og annen naturlig og syntetisk voks. Den brukes til å lage mønstre for gull eller andre metalliske materialer ved fremstilling av innlegg, kroner og broer.

Hva er tannstøpevoks?

Dental støpevoks er primært brukt i voksteknikken; dette kan inkludere skulptur, oppbygging og innleggsarbeid. Ulike leverandører kan produsere tannstøpevoks spesielt laget for visse bruksområder. Størkningspunktet for tannstøpevoks varierer mellom leverandører. …

Anbefalt: