Logo no.boatexistence.com

Fungerer alexandrite laser hårfjerning?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer alexandrite laser hårfjerning?
Fungerer alexandrite laser hårfjerning?

Video: Fungerer alexandrite laser hårfjerning?

Video: Fungerer alexandrite laser hårfjerning?
Video: Laser Hair Removal: Dermatologist Answers Common Questions! | Dr. Sam Ellis 2024, Kan
Anonim

Alexandrite Laser Hårfjerning PROS ved Alexandrite Laser System: Alexandrite er det raskeste systemet for laserhårfjerning, noe som gjør det ideelt for behandling av større områder. … Den fungerer bedre på tynnere hår enn andre hårfjerningslasere og kan til og med behandle personer med lys hud og fregner.

Er alexandrite-laser bra for hårfjerning?

Alexandrite-laseren sender ut energi ved en bølgelengde på 755 nm - godt innenfor absorpsjonsspekteret for melanin. Siden melanin er målkromoforen for hårfjerning, gjør dette laseren til en flott enhet for å fjerne hår.

Er alexandrite laser hårfjerning permanent?

Alexandrite Laser

Candela Alexandrite GentleLase er brukes til permanent hårreduksjon og hårfjerning utført ved å fokusere laserlysenergien mot huden og målrette pigmentet. Den kan også brukes til å fjerne/redusere pigmenterte lesjoner, brune flekker og aldersflekker.

Er alexandrite laser best?

Alexandrite laserhårfjerningssystemet er den mest brukte laseren på markedet fordi det er så raskt og ekstremt effektivt. Alexandrite ("Alex" forkortet) kan gi raske behandlinger på store kroppsoverflater på grunn av raske laserpulsrepetisjonshastigheter og større behandlingsflekker.

Hvilken laser er bedre diode eller alexandrite?

Alexandrite- og Diodelaser er like effektive for å redusere hår. … Alexandrite-lasere med Cryogen-kjølesystemet er de minst smertefulle. Diodelasere kan brukes i litt mørkere hud, men Nd:Yag-lasere brukes i den mørkeste huden og er mindre effektive.

Anbefalt: