Logo no.boatexistence.com

Hvor gyter slim i berggrunnen?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gyter slim i berggrunnen?
Hvor gyter slim i berggrunnen?

Video: Hvor gyter slim i berggrunnen?

Video: Hvor gyter slim i berggrunnen?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Juli
Anonim

Slimes gyter i tilfeldige underjordiske biter under Y=39 på alle lysnivåer, og kan også gyte i sumpbiomer om natten avhengig av månens fase. De gyter oftere under en fullmåne, og gyter aldri under en nymåne.

Hvor kan jeg finne slimberg?

Slimes gyter i Overworld i spesifikke " slimbiter" under lag 40, uavhengig av lysnivåer. De kan også gyte i sumpbiomer mellom lag 50 og 70 i lysnivåer på 7 eller mindre.

Gir slimes ved berggrunnen?

Minecraft-fora

www.minecraftwiki.net/wiki/SlimeSpawningOgså, siden slim bare gyter i visse deler, vil du kanskje gjenskape gården din i forskjellige områder. Ingenting kan gyte på berggrunnen De implementerte det for å hindre mobber fra å gyte på taket av Nederlandet.

Hvor gyter Slimes vanligvis i Minecraft?

Slimbiter kan bare bli funnet under Y-nivå 40 uavhengig av lysnivået, selv om de naturlig kan gyte i myrer mellom Y-nivå 50 og 70 i lysnivåer syv eller mindre.

Hvorfor gyter ingen slim?

Slimes er sjenerte - de vil ikke gyte hvis andre mobs er i nærheten Forutsatt at området ditt er i riktig sone (inne i en Slime spawn-del og innenfor ~40 blokker fra berggrunnen), må du også sjekke ravinen i nærheten og tenne den med fakler for å forhindre at andre mobber gyter i nærheten og stopper Slimes fra å gyte.

Anbefalt: