Logo no.boatexistence.com

Er 13 tommers underarmer store?

Innholdsfortegnelse:

Er 13 tommers underarmer store?
Er 13 tommers underarmer store?

Video: Er 13 tommers underarmer store?

Video: Er 13 tommers underarmer store?
Video: Bleeding Droplet from Hair Follicles is Normal or Not | Why Happen | Full Growth Underarms waxing 2024, Kan
Anonim

Hvis du har 13 tommers underarmer, er størrelsen din godt over gjennomsnittet, som er omtrent 9,5 for kvinner og 11 tommer for menn. Fangsten er at mange som er i trening liker å måle underarmens anatomi mens den er bøyd. … Pokker, når du måler underarmene dine avslappet og kaldt, kan du få et sjokk.

Hva er gjennomsnittsstørrelsen på en mannlig underarm?

Den gjennomsnittlige underarmsstørrelsen til en voksen mann er mellom 13 og 16 tommer. lang med en omkrets på 12,99 tommer

Er 15 tommers underarmer store?

Så for å skjønne poenget, ja, 15 tommers underarmer er ekstremt imponerende for alle, og spesielt for en naturlig løfter.

Er 12 tommers underarmer bra?

Men en 12 tommers omkrets på underarmen er faktisk godt over gjennomsnittet hvis du er slank. … Så tot alt sett, hvis du har 12 tommers underarmer ubøyde, så er du definitivt godt over gjennomsnittet.

Er 11 tommers underarmer små?

Selv om de ikke nødvendigvis er bittesmå, kommer ikke 11-tommers underarmer til å snu hodet på gaten heller. … For en kvinne er imidlertid 11 tommers underarmer definitivt mer imponerende i den forstand at de er over gjennomsnittet i omkrets. Den dårlige nyheten er at få kvinner har 11 tommers underarmer fordi de er friske.

Anbefalt: