Logo no.boatexistence.com

Skal jeg lære swampert surf?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg lære swampert surf?
Skal jeg lære swampert surf?

Video: Skal jeg lære swampert surf?

Video: Skal jeg lære swampert surf?
Video: 5 things I wish I knew when I started surfing 2024, Kan
Anonim

Siden den ikke lærer Hydro Pump, er Surf det sterkeste angrepet av vanntypen Swampert kan lære. Det er virkelig ingen vits i å lære det Muddy Water, siden det har samme grunnkraft som Surf, men mindre nøyaktighet. Bortsett fra å få spilleren over kartet, kommer Surf til å være et veldig kraftig trekk på Swampert.

Er surfe eller gjørmete vann bedre på Swampert?

Surf er søtt. Den kan lades raskt opp generelt, men kraften til Hydro Cannon går fullstendig over den. Muddy Water kunne vært bedre Hvis din rolle er å kun fokusere på Hydro Cannon (som du burde), kan du faktisk gi Muddy Water en sjanse som et ekstra trekk.

Er surfing bedre enn foss?

Med Waterfall er det Pokémonens (vanlige) angrep og den forsvarende Pokémonens (vanlige) forsvar. Så for en pokémon som Gyarados vil du ha det bedre med Waterfall, siden han kan bruke sin høyere angrepsstatistikk for å gjøre mer skade enn han ville gjort med Surf.

Er gjørmete vann bra for Swampert?

Muddy Water er et veldig skuffende tillegg til Swampert for PvP. Hydro Cannon deler ut omtrent 257 % av skaden Muddy Water kan gjøre, for bare 5 ekstra energi.

Hvilket Moveset er bra for Swampert?

De beste trekkene for Swampert er Mud Shot og Hydro Cannon når de angriper Pokémon i treningssentre. Denne trekkkombinasjonen har den høyeste totale DPS og er også det beste trekksettet for PVP-kamper.

Anbefalt: