Logo no.boatexistence.com

Hvorfor har billfish regninger?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor har billfish regninger?
Hvorfor har billfish regninger?

Video: Hvorfor har billfish regninger?

Video: Hvorfor har billfish regninger?
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2024, Juli
Anonim

Billfish er pelagisk og sterkt trekkende. … Billfish bruker de lange spydene eller sverdlignende øvre nebbene sine for å kutte på og overvelde byttedyr under fôring Nebbene deres kan også brukes til å spyd bytte, og har vært kjent for å ha spydbåter (sannsynligvis ved et uhell)), men de brukes vanligvis ikke på den måten.

Hva bruker en marlin regningen sin til?

Denne arten er kjent for sin lange nebb som vokser fra forsiden av hodet. Blue Marlin bruker denne nebben for å overvelde byttet sitt ved å kutte hodet i en side-til-side-bevegelse, slå potensielle byttedyr bevisstløs og gjøre det lettere å fange.

Hva er formålet med en sverdfiskregning?

Sverdfisk bruker regningen for å fange mat og sannsynligvis også i forsvar, forklarer han. Den nebben ser ut som en flat oval i tverrsnitt, og den har utrolig skarpe kanter - som ligner på et metallsverd. Dyrene sveiper hodet fra side til side for å kutte fra hverandre byttedyr som blekksprut og fisk, sier Motta.

Har en fisk en regning?

I generelle vilkår- Begrepet "Billfish" refererer til forskjellige rovfiskarter som typisk tilhører den taksonomiske familien Istiophoridae. Deres biologiske egenskaper inkluderer en spydlignende talerstol eller "bill", som brukes til å skjære og slå av byttedyr.

Kan sverdfisk stikke deg?

Det har vært svært få rapporter om sverdfiskangrep på mennesker, og ingen har ført til dødsfall. Selv om det ikke er rapporter om uprovoserte angrep på mennesker, kan sverdfisk være svært farlig når de blir provosert, og de kan hoppe og bruke sverdene sine til å stikke hull på målet.

Anbefalt: