Logo no.boatexistence.com

Er bielefelder-kyllinger vennlige?

Innholdsfortegnelse:

Er bielefelder-kyllinger vennlige?
Er bielefelder-kyllinger vennlige?

Video: Er bielefelder-kyllinger vennlige?

Video: Er bielefelder-kyllinger vennlige?
Video: 🐔🥒Цуккини в сливочном соусе с курицей. Рецепт ужина 🍽️ 2024, Kan
Anonim

Bielefelderen er en relativt ny rase, utviklet på 1970-tallet av Gerd Roth i området Bielefeld, Tyskland, derav rasens navn. … hønene er vennlige, milde fugler, utmerkede lag for en duellrase, legger rundt 200 store mørkebrune egg i året, og de er gode vinterlag.

Er Bielefelder-kyllinger gode egglag?

Bielefelder kyllingegglegging

Generelt kan du forvente at Bielefelder-høner legger alt fra 200 til 230 egg per år. De legger brune egg i en størrelse som er mye større enn noen av de andre kyllingrasene rundt. … Eggproduksjonen er også svært konsekvent, noe som er bra for fjørfeoppdrettere.

Hva er den vennligste eggleggingskyllingen?

  1. Australorp. Hvis du leter etter et vennlig egglag å legge til flokken din, bør du sjekke Australorp-kyllingen. …
  2. Barbu D'Uccles. Barbu D'Uccles er en ekte bantam, en liten belgisk rase kjent for sine søte skjegg, muffer og støvler (2). …
  3. Brahma. …
  4. Buff Orpington. …
  5. Cochin. …
  6. Påskeegger. …
  7. Faverolles. …
  8. Jersey Giant.

Er Bielefelder-kyllinger autosex?

Innebygd i Bielefelder DNA er autosex-funksjonen; daggamle kyllinger kan enkelt kjønnsbestemmes basert på deres fjærfargemønstre, og denne egenskapen overføres med hver generasjon.

Er Bielefelder-kyllinger varmeharde?

Uavhengig av den eksakte oppskriften på Bielefelderens stamtavle, er én ting sikkert - Bielefelderen får tittelen "über huhn", eller "superkylling" på grunn av det faktum at det er en rase med autosex, et utmerket verktøy. fugl, er veldig hardfør gjennom harde vintre eller høy varme, den har nydelige fjær, og den er en …

Anbefalt: