Logo no.boatexistence.com

Hvordan mislyktes eli som forelder?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan mislyktes eli som forelder?
Hvordan mislyktes eli som forelder?

Video: Hvordan mislyktes eli som forelder?

Video: Hvordan mislyktes eli som forelder?
Video: 18 When Eli’s sons refused to Put God First 2024, Juli
Anonim

Eli, presten i Shiloh, var en dårlig unnskyldning for en far og prest. Hans to sønner, Hofni og Phineas, kjente ikke Herren, men Eli tillot dem å ha lederskap når det gjaldt å håndtere ofringer av folket De var onde og tok med makt kjøttet folket kom med for å ofre som ikke var utpekt til dem.

Hvorfor Eli mislyktes som forelder?

(a) Eli, en prest i Shiloh, hadde to verdiløse sønner. De begikk umoralske handlinger med kvinnelige tilbedere i Shiloh, og de vanhelligede ofre til Gud Rapporten kom til slutt til Eli og profeterte undergang over familien hans, men Eli gjorde ikke noe mer for å stoppe de vanhellige handle.

Hva skjedde med Eli og sønnene hans i Bibelen?

Deres ugjerninger provoserte frem Jahves vrede og førte til at en guddommelig forbannelse ble lagt over Elis hus, og deretter døde de begge samme dag, da Israel ble beseiret av filistrene ved Slaget ved Aphek nær Eben-Ezer; nyheten om dette nederlaget førte deretter til Elis død (1 Samuel 4:17–18).

Hvorfor tror du Eli var villig til å la sine egne sønner urene tilbedelsen av Gud?

Hvorfor tror du Eli var villig til å la sine egne sønner urene tilbedelsen av Gud? … Han sa at Gud ikke vil at jeg skal være konge lenger. Jeg burde ha gjort det han sa.

Hvilke synder begikk Elis sønner?

Elis to sønner, Pinehas og Hofni, var prester som begikk onde gjerninger. Hva gjorde de? Syndene deres var grådighet og umoral.

Anbefalt: