Logo no.boatexistence.com

Har alstom kjøpt bombardier?

Innholdsfortegnelse:

Har alstom kjøpt bombardier?
Har alstom kjøpt bombardier?

Video: Har alstom kjøpt bombardier?

Video: Har alstom kjøpt bombardier?
Video: Stockholm, 3 generationer tunnelbanevagnar på Röda linjen, C6 + C20 + C30 - 3 metro car generations 2024, Juli
Anonim

PARIS (Reuters) - Den franske togprodusenten Alstom sa fredag at de hadde fullført sitt tidligere annonserte kjøp av Bombardier jernbanevirksomhet, et oppkjøp som skulle gjøre det til verdens nr. 2 i sin bransje bak Kinas CRRC.

Når overtok Alstom Bombardier?

Alstom og Bombardier kunngjorde overtakelsen av Bombardier Transportation i februar 2020, etter den mislykkede fusjonen mellom europeiske produsenter Siemens Mobility og Alstom, som ble blokkert av EU-kommisjonen (EC) i februar 2019.

Hvorfor solgte Bombardier til Alstom?

Målet med avtalen var å gjøre det mulig for Bombardier å fokusere på forretningsluftfart og redusere gjelden. I september 2020 signerte Alstom salgs- og kjøpsavtalen om å kjøpe Bombardier Transportation med reviderte prisbetingelser, som reduserte prisklassen med €300 millioner.

Er Alstom et MNC?

Alstom SA er en fransk multinasjonal produsent av rullende materiell som opererer over hele verden i jernbanetransportmarkeder, aktiv innen passasjertransport, signalering og lokomotiver, med produkter inkludert AGV, TGV, Eurostar, Avelia og New Pendolino høyhastighetstog, i tillegg til forstads-, regional- og …

Er Alstom et kanadisk selskap?

Alstom, en langsiktig kanadisk mobilitetspartner Selskapet har vært til stede i Canada i over 80 år, innen marine- og jernbanetransport, kraftproduksjon og kraftoverføring.

Anbefalt: