Logo no.boatexistence.com

Beholder reforge legendarisk antikke?

Innholdsfortegnelse:

Beholder reforge legendarisk antikke?
Beholder reforge legendarisk antikke?

Video: Beholder reforge legendarisk antikke?

Video: Beholder reforge legendarisk antikke?
Video: Melting Magnets is Weird 2024, Kan
Anonim

Hvis du gjenskaper en legendarisk som allerede er gammel, vil den forbli gammel eller gå tilbake til vanlig? 10 % sjanse for at det blir gammelt, 90 % sjanse for at det blir vanlig. Dette er det riktige svaret.

Fjerner reforge legendariske gamle?

Reforge Legendary or Set Item

Denne prosessen vil gi varen din forskjellige attributter, og kan forvandle den til en Ancient eller Primal Ancient-versjon av den samme varen. Vær advart; gjenoppretting av en gammel eller urgammel gammel legendarisk eller fast gjenstand kan føre til tap av den eldgamle eller urgamle eiendommen.

Kan du bli urgammal av å gjenopplive?

Du får ikke den primalen en gang til med et perfekt kast! Jeg fikk alle mine primaler bare ved å prøve å få gamle/bedre gamle og fra tilfeldige fall. Reforging fungerer veldig bra hvis du liker eller i det minste tåler å gjøre dusører. Noen ganger får du en primal.

Kan du omrulle legendarisk for gammel?

Ja, når du ruller en legendarisk i kuben på nytt, er det en sjanse for at den kommer tilbake gammelt (eller til og med primal, hvis du har klarert en GR70-solo). Det er imidlertid ikke noen måte å garantert få en eldgammel.

Hva skjer hvis jeg ruller en gammel gjenstand på nytt?

Terningen slipper elementet på nytt som en helt ny forekomst av den spesielle varen, og standard nedfallsfrekvens for gamle gjenstander gjelder fortsatt. Den har 1/10 sjanse til å forbli gammel.

Anbefalt: