Logo no.boatexistence.com

Betyr beholder beholder?

Innholdsfortegnelse:

Betyr beholder beholder?
Betyr beholder beholder?

Video: Betyr beholder beholder?

Video: Betyr beholder beholder?
Video: МИНИСТЕРСКАЯ КРЫСА ► Beholder #1 2024, Kan
Anonim

En beholder er en beholder som brukes til å oppbevare eller oppbevare ting Hvis du skal ha en fest på en regnværsdag, kan du sette en beholder utenfor døren til gjestene dine. paraplyer. Substantivet beholder betyr enhver form for beholder. … I botanikk refererer beholderen til den delen av en stilk som holder en plantes organer.

Hva er forskjellen mellom beholder og beholder?

container=et sted hvor noe oppbevares eller holdes eller transporteres beholder=et sted hvor noe settes inn eller aksepteres. "Beholder" brukes vanligvis for å beskrive søppelcontainere. Den brukes også som en generell betegnelse for kontakter og stikkontakter, som en lydport på et stereoanlegg eller en stikkontakt.

Hva kaller du en vare som også er kjent som mottaker?

En beholder er en gjenstand som du bruker til å sette eller oppbevare ting i. [formell] Synonymer: container, etui, boks, holder Flere synonymer til beholder.

Hva er meningen med stikkontakt i elektrisk?

En elektrisk kontakt er en åpning eller serie med åpninger koblet til en kablet strømkilde ment å drive elektrisk utstyr og komponenter i en bygning ved å koble dem tilprimær vekselstrøm (AC) strømforsyning. … Det er også kjent som en stikkontakt.

Hva brukes beholder til?

En beholder er en beholder som brukes til å holde eller oppbevare ting. Hvis du har en fest på en regnværsdag, kan du sette en beholder utenfor døren for gjestenes paraplyer.

Anbefalt: