Har fotlenker størrelser?

Innholdsfortegnelse:

Har fotlenker størrelser?
Har fotlenker størrelser?

Video: Har fotlenker størrelser?

Video: Har fotlenker størrelser?
Video: Fotlenke - Ankelsmykke - Fotbutikken.no 2024, Oktober
Anonim

Ankelarmbånd er vanligvis omtrent 7 til 10 tommer lange. Her er de vanligste fotlenkestørrelsene: Petite: 8 til 8,5 tommer . Gjennomsnitt: 9 til 10 tommer (den vanligste kommersielle størrelsen er 9 tommer) Plussstørrelse: 11 til 15 tommer.

Hvilken størrelse bør en fotlenke ha?

Mål med en ikke-stretchy snor eller flex tape under ankelbeinet og legg til ¼ til ½" avhengig av hvor løs du vil ha ankelen. Hvis ankelen for eksempel måler 9", du trenger en 9¼ - 9¾" fotlenke.

Finnes fotlenker i forskjellige størrelser?

Den gjennomsnittlige størrelsen for en kvinnes fotlenke er ni tommer lang Petite-størrelser varierer i området åtte til åtte og en halv tommer. Større fotlenker for kvinner går opp til tolv tommer. Mange fotlenker kommer med en forlengerkjede som lar deg justere til riktig lengde for ankelen din.

Hvordan måler du ankelstørrelsen?

For å måle for denne typen fotlenker, vikle en snor eller et målebånd rundt benet over ankelbenet og legg til 1/4 tomme til tallet du får For eksempel, hvis ankelen måler 9 tommer, trenger du en 9¼ - 9¾ tommers ankel. Dette vil gi plass til å løsne eller stramme ankelarmbåndet slik at det passer akkurat.

Er ankelbånd større enn armbånd?

Anklet er større enn armbånd. Både armbånd og ankelbånd har vært i bruk i uminnelige tider. Fotlenker ble til og med sporet til bronsealderen.

Anbefalt: