Logo no.boatexistence.com

Hvem er ansvarlig for gjerdet?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er ansvarlig for gjerdet?
Hvem er ansvarlig for gjerdet?

Video: Hvem er ansvarlig for gjerdet?

Video: Hvem er ansvarlig for gjerdet?
Video: What Section of the Fence do I Own? Good Side or Bad Side? 2024, Kan
Anonim

loven legger ansvaret på begge parter fordi begge drar nytte av gjerdet Når et gjerde må repareres, må derfor begge eiendomseierne dele kostnadene. Hvis den ene parten nekter å samarbeide, kan den andre parten gjøre ett av følgende: Skriv et brev til naboen som forklarer problemet med gjerdet.

Hvilken side av gjerdet eier du?

Gjerdeeierskap: Hvem eier hvilket gjerde? Er det sant at hvert hus eier gjerdet på venstre side, når du ser på det fra gaten? Det er ingen generell regel om du eier gjerdet til venstre eller gjerdet til høyre for eiendommen din.

Hvem er ansvarlig for gjerder mellom naboer?

Å ta ansvar kan være så enkelt som å sette opp et gjerde over grensen og vedlikeholde det. Hvis både du og naboen din har vedlikeholdt gjerdet, er det nå et festgjerde, og dere er begge ansvarlige for det.

Hvilket gjerde er mitt venstre eller høyre?

Det er ingen generell regel om du eier gjerdet på venstre eller høyre side av eiendommen din. Så glem alle "regler" du har hørt tidligere som sier noe annet – ikke alle vil eie venstre side av gjerdet sitt.

Eier jeg venstre eller høyre grense?

A: Det er en vanlig misforståelse at en eiendomseier automatisk eier grensen til venstre (som man ser på eiendommen fra veien). Det er faktisk ingen generell lov eller regel om hvilken grense du eier.

Anbefalt: