Logo no.boatexistence.com

Er booking.com en gds?

Innholdsfortegnelse:

Er booking.com en gds?
Er booking.com en gds?

Video: Er booking.com en gds?

Video: Er booking.com en gds?
Video: Amadeus Training Scenario: Book Flight Itinerary, Create PNR, Price Fare 2024, April
Anonim

En stor teknologileverandør for reiselivsbransjen, Sabre Corporation, har inngått en avtale med Booking.com om å legge sine oppføringer til Sabres Sabre Content Services for Lodging senere i år.

Hva er eksemplene på GDS?

Hva er eksemplene på GDS og CRS? En GDS er det globale distribusjonssystemet, og de viktigste er Amadeus, Sabre (inkl. Abacus) og Travelport (inkl. Apollo, Galileo og Worldspan).

Bruker hoteller GDS?

A glob alt distribusjonssystem (GDS) er et datastyrt nettverkssystem som eies eller drives av et selskap som muliggjør transaksjoner mellom reiseleverandører, hovedsakelig flyselskaper, hoteller, bilutleiefirmaer, og reisebyråer.

Bruker nettbaserte reisebyråer GDS?

GDS er et viktig verktøy som brukes av nettbaserte reisebyråer for å gi kunden tilgang til en sanntidsbeholdning av hoteller, flyreiser, leiebiler, turer osv.

Hva anses booking com?

Booking.com BV ("Booking.com") tilbyr online booking services Vi fungerer som en mellommann (agent) mellom gjester som ønsker å reservere overnatting og hotellet ditt, eiendom eller midlertidig/ferieleie. Denne typen forretningsmodell er også kjent som en "byråmodell. "

Anbefalt: