Logo no.boatexistence.com

Vil papegøyer følge deg i en båt i minecraft?

Innholdsfortegnelse:

Vil papegøyer følge deg i en båt i minecraft?
Vil papegøyer følge deg i en båt i minecraft?

Video: Vil papegøyer følge deg i en båt i minecraft?

Video: Vil papegøyer følge deg i en båt i minecraft?
Video: Parrot Paradise | Minecraft EP-25 | Игры с Шон Дэвис 2024, Kan
Anonim

Jeg har funnet den beste måten å lokke dem inn i båten på er å komme i vannet selv og svømme rundt i nærheten av båten. Papegøyen din vil følge etter og til slutt slå seg ned i båten.

Kan papegøyer gå i Minecraft-båter?

For å transportere papegøyer trenger du å legge dem på skulderen Men hopping fjerner dem fra skulderen, så du trenger jevnt underlag mellom det stedet og båten. En ting å huske: kanten av siktavstanden din er også kanten av lastet land. Landet utenfor det lagres på disk og fryses i tid.

Vil papegøyer følge deg i Minecraft?

I likhet med temmede ulver og katter følger en tammet papegøye spilleren med mindre han blir bedt om å sitte, og kan teleportere hvis det er tilstrekkelig avstand mellom dem og spilleren. … Papegøye-teleportering er helt stille, noe som er med vilje.

Vil en temmet fugl følge deg i Minecraft?

Parrots er en av de temmelige mobbene i Minecraft som kan følge deg rundt på eventyrene dine.

Hvordan temmer du en kanin i Minecraft?

I motsetning til andre passive Minecraft-mobber, kan kaniner dessverre ikke temmes Det betyr ikke at du ikke kan eie noen, da du kan transportere dem til basen din ved å ved hjelp av et bly. Du kan også bruke gulrøtter for å få kaninene til å følge deg, selv om de av og til kan miste interessen og stikke av.

Anbefalt: