Logo no.boatexistence.com

Hvem kommanderer syntaks i unix?

Innholdsfortegnelse:

Hvem kommanderer syntaks i unix?
Hvem kommanderer syntaks i unix?

Video: Hvem kommanderer syntaks i unix?

Video: Hvem kommanderer syntaks i unix?
Video: Learn Regular Expressions In 20 Minutes 2024, Kan
Anonim

standard Unix-kommandoen som viser en liste over brukere som for øyeblikket er logget på datamaskinen. Who-kommandoen er relatert til kommandoen w, som gir den samme informasjonen, men også viser tilleggsdata og statistikk.

Hvem kommandosyntakseksempler?

Den grunnleggende syntaksen for bruk av hvem-kommandoen er som følger. 1. Hvis du kjører hvem-kommando uten noen argumenter, vil den vise kontoinformasjon (brukerpåloggingsnavn, brukerens terminal, tidspunkt for pålogging samt verten brukeren er logget på fra) på systemet ditt som ligner på det som vises i følgende produksjon. 2.

Hva er UNIX-syntaks?

UNIX-kommandolinjer kan være enkle oppføringer med ett ord, som datokommandoen. Skriv inn commands med små bokstaver. … Alternativer endrer måten en kommando fungerer på. Alternativer er ofte enkeltbokstaver foran med en bindestrek (-) og satt av med et hvilket som helst antall mellomrom eller tabulatorer.

Hva er kommandosyntaks?

I dataverdenen refererer syntaksen til en kommando til reglene der kommandoen må kjøres for at en programvare skal forstå den For eksempel, en kommandoens syntaks kan diktere sensitivitet for store og små bokstaver og hva slags alternativer som er tilgjengelige som gjør at kommandoen fungerer på forskjellige måter.

Hva brukes om hvem som kommanderer i Linux?

Linux "hvem"-kommandoen lar du vise brukerne som for øyeblikket er logget på UNIX- eller Linux-operativsystemet Når en bruker trenger å vite om hvor mange brukere som bruker eller er logget på et bestemt Linux-basert operativsystem, kan han/hun bruke "hvem"-kommandoen for å få den informasjonen.

Anbefalt: