Logo no.boatexistence.com

Vil potensiell arbeidsgiver kontakte nåværende arbeidsgiver?

Innholdsfortegnelse:

Vil potensiell arbeidsgiver kontakte nåværende arbeidsgiver?
Vil potensiell arbeidsgiver kontakte nåværende arbeidsgiver?

Video: Vil potensiell arbeidsgiver kontakte nåværende arbeidsgiver?

Video: Vil potensiell arbeidsgiver kontakte nåværende arbeidsgiver?
Video: Should I Let Potential Employers Contact My Current Employer? - Ask J.T. & Dale 2024, Kan
Anonim

Kommende arbeidsgivere forstår vanligvis innholdet i et konfidensielt jobbsøk, og vil ikke kontakte din nåværende arbeidsgiver med mindre du har fått tillatelse til det Likevel er det en god idé å la noen få vite om nåværende arbeidsgiver er uvitende om jobbsøkingen din og ber om at de respekterer personvernet ditt.

Kontakter bedrifter nåværende arbeidsgiver?

Faktum er de fleste arbeidsgivere vil ikke kontakte din nåværende arbeidsgiver uten å diskutere det med deg først. … Faktisk inkluderer de fleste jobbsøknader en avmerkingsboks for å spesifisere at potensielle arbeidsgivere ikke kontakter en nåværende arbeidsgiver.

Skal jeg la en potensiell arbeidsgiver kontakte min nåværende arbeidsgiver?

Det er helt akseptabelt å svare nei til å kontakte din nåværende arbeidsgiver. De fleste arbeidsgivere forstår dette og vil vanligvis ikke ha noen innvirkning på avgjørelsen deres. Sørg for at du har en sikkerhetskopi av andre profesjonelle referanser eller arbeidsgivere de kan kontakte.

Kan en potensiell arbeidsgiver bekrefte nåværende ansettelse?

Key takeaways. ARBEIDSGIVER KAN VERIFISERE ANSETNINGSHISTORIEN DIN: Dette betyr i det minste at de vil finne ut hvor du har jobbet og hvor lenge, og hva jobbtittelen din var hos din tidligere arbeidsgiver.

Kan du lyve om arbeidshistorie?

Bør du lyve om et sysselsettingsgap? Du bør aldri lyve på CV-en din om noe Arbeidsgivere kan enkelt bekrefte ansettelsesdatoene dine gjennom referansene dine og en bakgrunnssjekk. Deres oppdagelse av løgnen vil sannsynligvis diskvalifisere deg fra å bli vurdert for den åpne stillingen.

Anbefalt: