Logo no.boatexistence.com

Hvem er bamsedamene på verkstedet?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er bamsedamene på verkstedet?
Hvem er bamsedamene på verkstedet?

Video: Hvem er bamsedamene på verkstedet?

Video: Hvem er bamsedamene på verkstedet?
Video: Hvem Er Hun 2024, Kan
Anonim

Amanda Middleditch og Julie Tatchell er kjent som "Teddy Bear Ladies" i The Repair Shop takket være deres ekspertise på å reparere vintage bjørner og kosedyr.

Are the Teddy Bear Ladies a Couple?

Som seere av The Repair Shop er klar over, er den pulserende Julie Tatchell halvparten av en duo som inkluderer Amanda Middleditch, sammen kjærlig kjent som Bear Ladies, hvis dyrebare teddy bjørnerestaureringsferdigheter blir regelmessig beundret i denne stadig mer populære serien.

Hvor gamle er bamsedamene på verkstedet?

Hvor gamle er The Repair Shops bjørneeksperter Amanda Middleditch og Julie Tatchell? Julie ble angivelig født i 1976, noe som betyr at hun nå er rundt 46 år gammel. Det er imidlertid ingen indikasjon på nøyaktig hvor gammel partneren hennes Amanda er.

Hvem betaler for reparasjonene på The Repair Shop?

Hvem betaler for reparasjonene på The Repair Shop? Gode nyheter, showet betaler for alle reparasjonene, noe som gjør dem helt gratis. Rob Butterfield, faktasjef ved showets produksjonsselskap Ricochet, sa til BBC: «Vi tar ikke bet alt for reparasjoner.

Får The Repair Shop-eksperter bet alt?

Men er The Repair Shop-eksperter bet alt? Ubekreftet. Siden ekspertene ikke tar bet alt for de som er med i programmet for tjenestene deres, kan du hoppe til å tro at de gir frivillig tid og ferdigheter – mye i likhet med DIY SOS og andre restaureringsprogrammer.

Anbefalt: