Logo no.boatexistence.com

Fungerer det å gi ham den kalde skulderen?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer det å gi ham den kalde skulderen?
Fungerer det å gi ham den kalde skulderen?

Video: Fungerer det å gi ham den kalde skulderen?

Video: Fungerer det å gi ham den kalde skulderen?
Video: ГЕНИАЛЬНОЕ БЛЮДО ИЗ СССР ОЧИЩАЮЩЕЕ СОСУДЫ 2024, Kan
Anonim

Selv om forskere sier at den kalde skulderen er den vanligste måten folk håndterer ekteskapelig konflikt på, viser en analyse av 74 studier, basert på mer enn 14 000 deltakere, at når en partner trekker seg tilbake i stillhet eller stenger følelsesmessig fordi av oppfattede krav fra den andre, er skaden både emosjonell og …

Hva gjør den stille behandlingen med en mann?

Forskning. Forskere har funnet ut at den stille behandlingen brukes av både menn og kvinner for å avslutte en partners atferd eller ord i stedet for å fremkalle dem 1 I voldelige forhold brukes den stille behandlingen for å manipulere den andre person og å etablere makt over dem.

Funker det å gi noen den kalde skulderen?

Å gi noen den stille behandlingen er kanskje ikke alltid så ille. Det kan faktisk være en god måte å håndtere noen som oppfører seg som en dust, finner en ny studie.

Hvordan gir jeg kjæresten min den stille behandlingen?

Hvis den stille behandlingen ikke ser ut til å være en del av et større misbruksmønster, kan en person prøve følgende tilnærminger:

  1. Nevn situasjonen. …
  2. Bruk "jeg"-utsagn. …
  3. Anerkjenne den andre personens følelser. …
  4. Be om unnskyldning for ord eller handlinger. …
  5. Kjøl av og avtal tid for å løse problemet. …
  6. Unngå unyttige svar.

Hvorfor er den stille behandlingen så effektiv?

Hvorfor er det så effektivt å bruke den stille behandlingen i et forhold? Fordi det hjelper deg å komme til et kompromiss ofte Hvis en person blir stille og kobler seg fra argumentasjonen, hjelper dette ikke bare med å bryte ut av syklusen av sinte argumenter, det hjelper også å åpne en dialog og komme til et kompromiss.

Anbefalt: