Hvordan bruker jeg tinder?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker jeg tinder?
Hvordan bruker jeg tinder?

Video: Hvordan bruker jeg tinder?

Video: Hvordan bruker jeg tinder?
Video: How To Use Tinder (2022) 2024, September
Anonim

For å bruke Tinder må du opprette en profil, og notere din nåværende posisjon, kjønn, alder, avstand og kjønnspreferanser. Så begynner du å sveipe. Etter at du har sett noens bilde og en liten biografi, kan du enten sveipe til venstre hvis du ikke liker dem eller til høyre hvis du liker dem.

Hvordan bruker du Tinder riktig?

Topp 10 Tinder-tips: Hvordan få flere treff

  1. Bruk en enkel biografi. Noen få ord er fine – ord som viser hvem du egentlig er. …
  2. Vis din personlighet gjennom bilder. …
  3. Ha bilder av god kvalitet. …
  4. Unngå for mange gruppebilder. …
  5. Smil. …
  6. Fremhev de beste egenskapene dine. …
  7. Få tilbakemelding. …
  8. Bruk en profesjonell.

Hvordan blir du matchet på Tinder?

Under bildet er et hjerteikon og et kryss - trykk på hjertet hvis du liker dem og krysset hvis du ikke gjør det - eller sveip til høyre hvis du vil dem, og til venstre hvis du ikke gjør det. Hvis du liker noen som også liker deg, vil Tinder fortelle deg at det har blitt matchet og åpner opp en enkel meldingsfunksjon.

Er Tinder for dating eller oppkobling?

Det er en viss forvirring om hva Tinder er for noe. Er det for seriøse dating, eller bare for uformelle hookups? Det korte svaret er begge deler: Du kan bruke Tinder for for en rekke årsaker, alt fra å få venner til noe uformelt til dating med den hensikt å finne din evige person.

Hvordan fungerer Tinder-match?

I stedet for å bare sveipe til høyre for å like noen stille – som de bare vil oppdage hvis de også sveiper rett på deg – sveiper du opp til høyt som noen. Når de ser profilen din, vil den ha en stor blå stjerne på den, slik at de vet at du allerede liker dem, og at hvis de sveiper til høyre, vil du umiddelbart matche.

Anbefalt: