Logo no.boatexistence.com

Hva er hundepadle?

Innholdsfortegnelse:

Hva er hundepadle?
Hva er hundepadle?

Video: Hva er hundepadle?

Video: Hva er hundepadle?
Video: How to Dog Paddle | Swimming Lessons 2024, Juli
Anonim

Hundepadlen eller doggypadlen er en enkel svømmestil. Den kjennetegnes ved at svømmeren ligger på brystet og beveger hender og ben vekselvis på en måte som minner om hvordan hunder og andre firbeinte pattedyr svømmer. Det er faktisk en "trav" i vann, i stedet for på land.

Er hundepadling en form for svømmeslag?

a enkelt svømmeslag brukes hovedsakelig til å holde seg flytende mens man holder seg nesten stasjonær i vannet, utført ved å padle begge armene under vann mens man sparker til bena, med kroppen i krokposisjon og hodet over vannet.

Hvorfor kalles det doggy paddle?

Dog Paddle er en grunnleggende svømmeteknikk som du kan bruke for å holde deg flytende og svømme korte distanser. Bevegelsene er beslektet med de som brukes av en hund som svømmer, derav navnet på teknikken.

Er doggy paddle dårlig?

Doggiepadling er bare et svømmeslag for hunder! Selv for en hund bør det ikke gjøres veldig lenge da den bruker mye energi med svært liten fremgang. Hunder må holde hodet over vannet fordi de ikke vet hvordan de sakte skal blåse ut mens de er under vannet.

Hva er padling i en hund?

n. Et utsatt svømmeslag der hodet holdes ute av vannet og armene forblir nedsenket og vekselvis skyves fremover og trekkes tilbake mens bena sparker.

Anbefalt: