Logo no.boatexistence.com

Er pearson vue quick-resultater nøyaktige?

Innholdsfortegnelse:

Er pearson vue quick-resultater nøyaktige?
Er pearson vue quick-resultater nøyaktige?

Video: Er pearson vue quick-resultater nøyaktige?

Video: Er pearson vue quick-resultater nøyaktige?
Video: Battle of Kulikovo. Literature at the basis of official evidence. 2024, Kan
Anonim

Hurtigresultatene skal være 100 % nøyaktige og et offisielt bestått/ikke-bestått resultat. Det er derfor de kan belaste deg for dem i stedet for bare å be deg gjøre PVT som ikke er offisielt.

Kan Pearson VUE-trikset være feil?

Ikke nødvendigvis sant. Dette fungerer ikke for alle. Flere personer får en falsk negativ og informasjonen deres gikk gjennom da de ventet mindre enn to timer med å prøve denne popup-vinduet. Det er fristende å bare prøve dette med en gang siden det fungerer for flere personer.

Tar NCLEX raske resultater virkelig 48 timer?

Noen sykepleiestyrer deltar i Quick Results Service, som lar kandidater betale et gebyr og motta sine "uoffisielle" resultater 48 timer etter eksamensdato og -tid.

Er uoffisielle resultater nøyaktige?

Den "uoffisielle" poengsummen er den automatiserte poengsummen. Det må bekreftes av menneskene før det blir "offisielt". Så, ja, teknisk sett er det en liten sjanse for at hvis du bestod uoffisielt, så mislyktes du offisielt.

Hva betyr uoffisielle NCLEX-resultater?

uoffisielle resultater

Fordelen er at hvis NRB deltar i denne tjenesten, , kan du finne ut uoffisielt om du har passert to virkedager etter at du fullførte NCLEX Husk at selv om de uoffisielle resultatene dine sier at du besto eksamen, gir dette deg ikke tillatelse til å begynne å praktisere som autorisert sykepleier.

Anbefalt: