Logo no.boatexistence.com

Hvor kom trinitarisk fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kom trinitarisk fra?
Hvor kom trinitarisk fra?

Video: Hvor kom trinitarisk fra?

Video: Hvor kom trinitarisk fra?
Video: Islam: The True Religion of God? - Abdur-Raheem Green 2024, Kan
Anonim

Læren om treenigheten ble først formulert blant de første kristne og kirkefedre da tidlige kristne forsøkte å forstå forholdet mellom Jesus og Gud i sine bibeldokumenter og tidligere tradisjoner.

Hvilken religion tror ikke på treenigheten?

Religiøs tro og praksis

Jehovas vitner identifiserer seg som kristne, men deres tro er forskjellig fra andre kristne på noen måter. For eksempel lærer de at Jesus er Guds sønn, men ikke er en del av en treenighet.

Hvem er faren i treenigheten?

Gud Faderen er den første personen i treenigheten, som også inkluderer hans Sønn, Jesus Kristus og Den Hellige Ånd. Kristne tror at det er én Gud som eksisterer i tre personer.

Hvem er Guds kone?

Gud hadde en kone, Asherah, som Kongeboken antyder ble tilbedt sammen med Yahweh i hans tempel i Israel, ifølge en Oxford-lærd. Gud hadde en kone, Asherah, som Kongeboken antyder ble tilbedt sammen med Yahweh i hans tempel i Israel, ifølge en Oxford-lærd.

Tror pinsevenner Jesus er Gud?

Oneness pinsevenner tror at Ordet ikke var en separat person fra Gud, men at det var Guds plan og var Gud selv … Kalkedonerne ser Jesus Kristus som en enkelt person som forener "Gud sønnen," den evige andre personen i den tradisjonelle treenigheten, med menneskelig natur.

Anbefalt: