Logo no.boatexistence.com

Hva er polymersand uk?

Innholdsfortegnelse:

Hva er polymersand uk?
Hva er polymersand uk?

Video: Hva er polymersand uk?

Video: Hva er polymersand uk?
Video: Бесплатный рецепт прозрачной полимерной глины. Free Transparent Polymer Clay recipe 2024, Kan
Anonim

Polymeric Sand er en blanding av sand og spesielle tilsetningsstoffer designet for å fylle skjøtene mellom betongutleggere og mursteinsutleggere.

Hva er forskjellen mellom polymersand og vanlig sand?

I motsetning til det meste av sand som brukes i bygge- og landskapsprosjekter, er ikke polymersand et naturlig produkt. I stedet det er en menneskeskapt forbindelse Polymer sand lages ved å blande fine sandpartikler med tilsetningsstoffer som silika. Formålet med disse tilsetningsstoffene er å danne en permanent binding mellom sandpartiklene.

Hva kan jeg bruke i stedet for polymersand?

Byggersand er den vanligste erstatningen for polymersand, siden den er lett tilgjengelig og ikke dyr. Den brukes mye i byggeprosjekter, derav navnet. Fordi denne sanden er veldig grov, må du bruke den regelmessig. Du må bruke det på nytt i flere år ettersom det ordner seg.

Harder polymersand?

Etter installasjon kan et hardt regn på polymersand som ikke har satt seg helt opp, føre til polymersand over hele toppen av utleggerne. … Men når vann er påført, vil alle gjenværende polymersandpartikler stivne og forbli på overflaten, noe som resulterer i en misfornøyd kunde.

Hva er spesielt med polymersand?

Mer holdbar og motstandsdyktig mot erosjon enn konvensjonelle fugeprodukter, polymersand øker levetiden til enhver installasjon betydelig. I tillegg smuldrer ikke skjøter oppnådd ved bruk av dette materialet, og dekomponerer heller ikke. Dette betyr at for en gang for alle.

Anbefalt: