Logo no.boatexistence.com

Er grenadin dårlig for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er grenadin dårlig for deg?
Er grenadin dårlig for deg?

Video: Er grenadin dårlig for deg?

Video: Er grenadin dårlig for deg?
Video: Why You Shouldn't Buy Grenadine 🍒 #shorts 2024, Kan
Anonim

Med hensyn til om grenadin er dårlig for deg - vel, det er en sukkersirup, ikke en helsetonic. … Husk imidlertid at mange oppskrifter som bruker grenadin krever bare en skvett, som kan være mindre enn halvparten av Roses gitte serveringsstørrelse.

Hva er grenadin laget av?

Oprinnelig ble grenadin laget med en base av granateplejuice, slik den fikk navnet sitt - det franske ordet for granateple er granat. Granateplejuice, sukker og sitronsaft er de tre hovedingrediensene i hjemmelaget grenadinesirup, og skaper den perfekte balansen mellom syrlig og søtt.

Er grenadin naturlig?

Butikkkjøpt grenadin er vanligvis laget med maissirup med høy fruktose og tilsetningsstoffer. Denne versjonen er helt naturlig, og hopper over alle disse konserveringsmidlene og unaturlig sukker.

Går grenadin faktisk dårlig?

Du kan forvente at den uåpnede flasken med kommersiell grenadin holder til minst et år eller mer etter datoen på etiketten under normale forhold. Når den er åpnet, kan du forvente at den holder i 2 måneder i pantryet. Hvis du oppbevarer den riktig nedkjølt, kan du forvente at grenadinen varer i minst 4-6 måneder.

Kan du drikke grenadin rett?

Man burde ikke drikke Grenadine rett, men vi gjorde det… for vitenskapens skyld. Søt… … Søtere med mye mindre syrlig bit.

Anbefalt: