Logo no.boatexistence.com

Er tunisiske datoer bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er tunisiske datoer bra for deg?
Er tunisiske datoer bra for deg?

Video: Er tunisiske datoer bra for deg?

Video: Er tunisiske datoer bra for deg?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

Dato er en veldig sunn frukt å inkludere i kostholdet ditt. De er høye i flere næringsstoffer, fiber og antioksidanter, som alle kan gi helsemessige fordeler, alt fra forbedret fordøyelse til redusert risiko for sykdom.

Hva er tunisiske datoer?

Datoen Zahidi ("gyldne") er den rundeste varianten, kjent for sin gylne farge og faste, fibrøse kjøtt. Allig-datoen er mahogni i fargen, lang, søt og deilig, mens Kenta-datoen er lys gylden i fargen og ikke så søt som de fleste andre varianter.

Hva skjer hvis du spiser dadler hver dag?

Siden de fremmer vekttap, behandler forstoppelse, gjør underverker for beinhelsen, styrker immuniteten, forbedrer hjerne- og hjertehelsen og til og med forebygger sykdommer som Alzheimer eller forskjellige typer kreft eller andre kroniske sykdommer, eksperter anbefaler å spise dadler daglig som et mellommåltid for å hjelpe en å føle seg energisk uten …

Hvor mange kalorier er det i en tunisisk dato?

Ernæringsinformasjon

kalorier: 20. tot alt fett: 0,03 gram (g) tot alt karbohydrater: 5,33 g.

Hvor mange dadler bør jeg spise om dagen?

Det er ideelt å ha 100 g dadler eller en håndfull dadler hver dag for å få i seg alle de essensielle næringsstoffene. Det er ideelt å ha 100 g dadler eller en håndfull dadler hver dag for å få i seg alle de essensielle næringsstoffene.

Anbefalt: