Logo no.boatexistence.com

Vil vvd spille denne sesongen?

Innholdsfortegnelse:

Vil vvd spille denne sesongen?
Vil vvd spille denne sesongen?

Video: Vil vvd spille denne sesongen?

Video: Vil vvd spille denne sesongen?
Video: Vil du være vennen min 2024, Kan
Anonim

Van Dijk, 29, har ikke spilt siden pådro seg en fremre korsbåndsskade mot Everton i oktober i fjor. Onsdag bekreftet Van Dijk at han ville gå glipp av sommerens turnering for å fokusere på å gjenvinne formen før kampanjen 2021-22.

Vil van Dijk være tilbake denne sesongen?

Virgil van Dijk kommer tilbake til kamp for Liverpool ni months etter ACL-skade. Virgil van Dijk har kommet tilbake til kamp for Liverpool, ni måneder etter å ha pådratt seg en fremre korsbåndskade i høyre kne under et Merseyside-derby mot Everton.

Er Virgil van Dijk i stand til å spille?

Jurgen Klopp har bekreftet at Virgil van Dijk er i form og klar til å spille mot Leeds etter en potensiell skadeskrekk mot Tyrkia. … Heldigvis har Jurgen Klopp bekreftet at han har snakket med van Dijk, og det virker som om han er helt i form og bare en niggle.

Hva er g alt med Van Dyke?

30-åringen gikk ned under pause mens han holdt høyre ben, det samme beinet som han rev av fremre korsbånd (ACL) for 11 måneder siden. Skaden utelukket ham for resten av sesongen 2020-21, noe som betyr at han også gikk glipp av Nederlands EM 2020-kampanje i løpet av sommeren.

Hvordan går det med Liverpools Van Dyke?

Jeg er faktisk ganske god; Jeg føler meg positiv og full av energi, og jeg jobber tydeligvis veldig hardt. Det har vært en veldig, veldig tøff reise så langt, men jeg er på et bra sted akkurat nå, og jeg har god fremgang. Det har gått sju måneder siden du ble operert.

Anbefalt: