Logo no.boatexistence.com

Kan forsiktighet hindre deg i å få jobb?

Innholdsfortegnelse:

Kan forsiktighet hindre deg i å få jobb?
Kan forsiktighet hindre deg i å få jobb?

Video: Kan forsiktighet hindre deg i å få jobb?

Video: Kan forsiktighet hindre deg i å få jobb?
Video: Эти вещи нельзя оставлять даже на пару часов в доме, иначе ждите финансовые убытки 2024, Kan
Anonim

Uavhengig av hvilken type lovbrudd du ble advart for, kan en oppføring på et standard eller forbedret DBS-sertifikat føre til at du blir nektet jobb, spesielt der du søker for en rolle hos en av de mer risikovillige arbeidsgiverne (for eksempel på en skole eller sykehus).

Kan jeg få en jobb med en forsiktighet?

Med mindre man søker om spesielle typer arbeid (se nedenfor), trenger ikke en person som har brukt advarsler å avsløre dem til potensielle arbeidsgivere, og arbeidsgivere kan ikke nekte å ansette noen på grunnlaget for brukte domfellelser.

Er det en advarsel fra politiet?

Forsiktig. Hvis du innrømmer et lovbrudd, kan politiet gi deg en advarsel. En advarsel er ikke en domfellelse. En advarsel er en advarsel som blir stående i seks år hvis du er voksen, eller to år hvis du er under 18.

Vil en advarsel vises ved en bakgrunnssjekk?

Beskyttede domfellelser eller advarsler er domfellelser eller advarsler som filtreres under DBS-sjekkprosessen – dette betyr at de vil ikke vises på DBS-sertifikatet.

Hvilke forbrytelser kan hindre deg i å få jobb?

Felonies er de store -- alvorlig skade på en annen person eller større svindel. En forseelse kan også økes til forbrytelsesstatus hvis det er en gjentakelse. Avhengig av siktelsen og om du ble dømt, kan en forseelse eller forbrytelse hindre deg i å få jobb.

Anbefalt: