Logo no.boatexistence.com

Kunne dinosaurer overleve i dag?

Innholdsfortegnelse:

Kunne dinosaurer overleve i dag?
Kunne dinosaurer overleve i dag?

Video: Kunne dinosaurer overleve i dag?

Video: Kunne dinosaurer overleve i dag?
Video: All 23 Small Herbivore Dinosaurs of Jurassic World Evolution 2 | Jurassic Park 2024, Kan
Anonim

Havtemperaturen var i gjennomsnitt 37ºC, så selv tropiske hav i dag ville vært for kaldt for datidens marine liv. Men landdinosaurer ville være ganske komfortable med klimaet i tropiske og semitropiske deler av verden.

Hva om dinosaurer var i live i dag?

De fleste dinosaurarter har ikke gått jorden på rundt 65 millioner år, så sjansene for å finne DNA-fragmenter som er robuste nok til å gjenoppstå er små. … Tross alt, hvis dinosaurene var i live i dag, immunforsvaret deres ville trolig vært dårlig rustet til å håndtere vårt moderne utvalg av bakterier, sopp og virus

Ville mennesker ha overlevd med dinosaurer?

“Hvis vi spekulerer i at mennesker hadde utviklet seg sammen med dinosaurer, ville de sannsynligvis ha vært i stand til å eksistere side om side, sier Farke. Mennesker har allerede utviklet seg i økosystemer som hadde store landdyr og rovdyr. … «Men generelt sett er mennesker ganske gode til å overleve sammen med store, farlige dyr.»

Er det mulig for dinosaurer å leve igjen?

Tatt i betraktning disse enorme forskjellene, er det virkelig usannsynlig at fugler noen gang vil utvikle seg til å ligne mer på deres utdødde dinosaur-slektninger. Og ingen utdødd dinosaur vil noen gang komme tilbake til livet heller - kanskje bortsett fra i filmer!

Kommer dinosaurer tilbake i 2022?

Dinosaurs vil ikke styre den store skjermen igjen til 2022. «Jurassic World: Dominion» debuterer nå 10. juni 2022 - et år senere enn opprinnelig planlagt. Universal Pictures, studioet bak sci-fi-eventyrserien, planla først filmen til sommeren 2021.

Anbefalt: