Hva er en jar-fil?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en jar-fil?
Hva er en jar-fil?

Video: Hva er en jar-fil?

Video: Hva er en jar-fil?
Video: Как открыть или запустить исполняемые файлы Java (.jar) в Windows 2024, Oktober
Anonim

A JAR er et pakkefilformat som vanligvis brukes til å samle mange Java-klassefiler og tilhørende metadata og ressurser til én fil for distribusjon. JAR-filer er arkivfiler som inkluderer en Java-spesifikk manifestfil. De er bygget på ZIP-formatet og har vanligvis filtypen.jar.

Hva gjør jeg med en JAR-fil?

JAR-filer er pakket med ZIP-filformatet, slik at du kan bruke dem til oppgaver som tapsfri datakomprimering, arkivering, dekomprimering og arkivutpakking Disse oppgavene er blant mest vanlige bruken av JAR-filer, og du kan oppnå mange fordeler med JAR-filer ved å bruke bare disse grunnleggende funksjonene.

Hvordan åpner jeg en. JAR-fil?

Hvordan åpne JAR-filer. Hvis du vil se hver fil i en ikke-kjørbar jar-fil, kan du gjøre det ved hjelp av en JAR-filkompatibel komprimering/dekompresjonsprogramvare. Enten WinRAR eller 7-ZIP, hvilken som helst av dem er et godt valg. Etter at du har installert WinRAR eller 7-ZIP, kjør den, åpne filen og pakk ut filer i den …

Er en JAR-fil bare en zip-fil?

En JAR-fil er faktisk bare en ZIP-fil. Den kan inneholde hva som helst - vanligvis inneholder den kompilert Java-kode (. klasse), men noen ganger også Java-kildekode (. java).

Hva inneholder en JAR-fil?

Med enkle ord er en JAR-fil en fil som inneholder en komprimert versjon av. klassefiler, lydfiler, bildefiler eller kataloger. Vi kan tenke oss en. jar-fil som en zippet fil(.

Anbefalt: