Logo no.boatexistence.com

Hvordan beroliger antonio nerissa og portia?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan beroliger antonio nerissa og portia?
Hvordan beroliger antonio nerissa og portia?

Video: Hvordan beroliger antonio nerissa og portia?

Video: Hvordan beroliger antonio nerissa og portia?
Video: ТРАВМЫ РТА У НОВОРОЖДЕННЫХ 2024, Kan
Anonim

Portia tilbyr den samme ringen som hun opprinnelig ga Bassanio, og hevdet at hun fikk den tilbake ved å ligge med legen. … Portia avslører at hun og Nerissa faktisk var legen og kontoristen hans.

Er Antonio forelsket i Portia?

The love Portia og Antonio har begge for Bassanio binder dem (Pequigney 212). Det heterofile forholdet vil aldri stå alene. … Antonio lover livet til Bassanio, slik man ville gjort i ens bryllupsløfter. Bassanio gjengjelder ikke akkurat, men han aksepterer offeret.

Hvordan skiller forholdet mellom Portia og Nerissa seg fra Antonio og Bassanios forhold?

De er forskjellige fordi Bassanio er Antonios venn, men Nerissa er Portias tjener som også spiller rollen som vennen hennes. Bassanio og Antonios forhold til hverandre var tørt og kjedelig, og Nerissa og Portias forhold til hverandre er litt mer gledelig og spennende.

Hvordan er Portia og Antonio like?

Portia og Antonio deler begge sin sorg med de som er nær dem. Mens Antonio snakker med Solanio og Salarino, finner Portia støtte i Nerrisa. Begge karakterene er gode når det gjelder dyd eller moral, og de er selv ikke ansvarlige for sin melankoli.

Hvordan forklarer Antonio etterpå sin melankoli?

Hvordan forklarer Antonio etterpå sin melankoli? Svar: Antonio sier etterpå at han ser på denne verden som scenen i et teater der alle må spille en del, hans egen rolle på denne scenen er trist.

Anbefalt: