Logo no.boatexistence.com

Er lysende kremer trygge?

Innholdsfortegnelse:

Er lysende kremer trygge?
Er lysende kremer trygge?

Video: Er lysende kremer trygge?

Video: Er lysende kremer trygge?
Video: Детеныш совы умолял о помощи, потом они поняли причину и были шокированы 2024, Kan
Anonim

Noen mennesker bruker hudlysere på hele kroppen for å endre hudfarge, men dette kan være veldig risikabelt Den aktive ingrediensen i noen hudlysere er kvikksølv, så bleking kan føre til kvikksølvforgiftning. Kvikksølv er et giftig middel som kan forårsake alvorlige psykiatriske, nevrologiske og nyreproblemer.

Er det trygt å bruke lysende krem?

Når du bruker hudlysende kremer riktig - under behandling av en hudlege, er risikoen for å få bivirkninger lav. Men det er ikke trygt å bruke dem alene, advarer Katz. … Den mest alvorlige risikoen forbundet med en hudlysende krem har å gjøre med overforbruk.

Hva er det sikreste produktet for å lysne huden?

Topp 10 trygge hudlysende ingredienser

  1. Kojic Acid. Vanligvis laget som et biprodukt av m altet ris – som brukes til å lage sake/risvin, Kojic acid er en helt naturlig lysende og lysende hudpleieaktiv. …
  2. C-vitamin. …
  3. Alpha-arbutin. …
  4. Niacinamid. …
  5. Glutathione. …
  6. Azelainsyre. …
  7. Glykolsyre. …
  8. linolsyre.

Er lysende produkter dårlige?

Forbrukere blir advart om å unngå hudlysende kremer som kan "fungere som malingsfjerner". … Med mindre de er utstedt på resept av en lege, er kremer som inneholder hydrokinon, steroider eller kvikksølv forbudt i Storbritannia - på grunn av deres potensielt alvorlige bivirkninger.

Hvordan kan jeg bleke huden min på 3 dager?

Vask ansiktet med et mildt rengjøringsmiddel. Påfør lakrispulver-tomatpasta eller gurkemeiemasken og la virke i 20 til 30 minutter. Vask av masken med varmt vann og tørk ansiktet. Påfør sitronsafttoneren og la den sitte på huden din i 20 til 30 minutter som du gjorde på morgenen dag én.

Anbefalt: