Logo no.boatexistence.com

Fungerer forlengende kremer?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer forlengende kremer?
Fungerer forlengende kremer?

Video: Fungerer forlengende kremer?

Video: Fungerer forlengende kremer?
Video: BIO-torsdag: Hvordan autofagi forebygger sykdom og aldring 2024, Kan
Anonim

Studier viser at lidokain-prilokainkremer fungerer godt for å stoppe for tidlig utløsning. I en studie fra 2002 fant forskerne at en 5 % lidokain-prilokainkrem økte den gjennomsnittlige pre-ejakulasjonsperioden med opptil 8,7 minutter (+/- 1,7 minutter).

Fungerer delay kremer virkelig?

Virker delay spray? Ja, forsinket spray hjelper definitivt menn å vare lenger under sex. Studier viser at det hjelper menn å vare i gjennomsnitt 64 % lenger under sex.

Hvor lenge varer delay cream?

I løpet av de to ukene av studien anslo gutta at de varte i 6,8 minutter i gjennomsnitt på dager de ikke brukte forsinkelsessprayen. Men de dagene de brukte den, varte de betydelig lenger: 11,2 minutter, en økning på 65 prosent.

Er delay-sprayer trygge å bruke?

ingrediensene som brukes i produktet, er trygge for de fleste Ganske sjelden kan noen personer oppleve uønskede reaksjoner på anestesikomponenten som brukes i forsinket spray. Når du påfører produktet kun på det nødvendige området og bare påfører den nødvendige mengden i henhold til instruksjonene, er forsinkelsessprayer trygge å bruke.

Hvilken spray er best for erektil dysfunksjon?

Vigore Spray brukes til å behandle erektil dysfunksjon (manglende evne til å opprettholde ereksjon ved samleie) hos menn. Det slapper av blodårene i penis, og øker dermed blodstrømmen ved seksuell stimulering. Dette bidrar til å oppnå og opprettholde en hard, erigert penis som er egnet for seksuell aktivitet.

Anbefalt: