Hva er en efi-motor?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en efi-motor?
Hva er en efi-motor?

Video: Hva er en efi-motor?

Video: Hva er en efi-motor?
Video: Modern electronic fuel injection system 2024, Oktober
Anonim

Elektronisk drivstoffinnsprøytning (EFI) er et høytrykks drivstoffstyringssystem. Akkurat som på dagens biler, bruker EFI en innebygd datamaskin, injektordyse og flere sensorer for å pålitelig levere nøyaktig riktig mengde drivstoff for å få mest mulig ytelse og effektivitet ut av motoren din.

Hva er fordelen med EFI-motoren?

EFI-utstyrte motorer gir høyere kraft og dreiemoment enn en forgassert versjon av samme motor. De optimerer luft/drivstoff-forhold og tenningstidspunkt samtidig som de kompenserer for andre faktorer for å opprettholde kontinuerlig optimal ytelse.

Hva er EFI i bilmotorer?

Elektronisk drivstoffinnsprøytning erstatter behovet for en forgasser som blander luft og drivstoff. Den sprøyter drivstoff direkte inn i en motors manifold eller sylinder ved hjelp av elektroniske kontroller. … Selv om bilindustrien har hatt glede av teknologien i flere tiår, er den ikke like vanlig i mindre motorer.

Er EFI-motoren bedre?

Det er flere fordeler for kommersielle landskapsentreprenører å konvertere til en klipper med en EFI-motor. Ikke bare gir disse motorene bedre drivstofføkonomi med opptil 25 prosent mer enn en typisk forgassermotor med tilsvarende kraft, men de fremmer også renere utslipp under bruk.

Hva er EFI-motortuning?

Tuning (også referert til som motortuning eller Dyno Tuning) er prosessen som brukes til å endre standarddatamaskinen, og til slutt hvordan en bil kjører. Dette gjøres vanligvis etter at justeringer av bilens lagerkonfigurasjon er gjort.

Anbefalt: