Logo no.boatexistence.com

Hvor bor lauren weisberger?

Innholdsfortegnelse:

Hvor bor lauren weisberger?
Hvor bor lauren weisberger?

Video: Hvor bor lauren weisberger?

Video: Hvor bor lauren weisberger?
Video: Анам егіздер болады деп ойлады, бірақ дәрігер керемет нәрсені байқады! 2024, Kan
Anonim

Weisberger bor i New York City med mannen sin og to barn.

Er Anna Wintour faktisk som Miranda Priestly?

Både Miranda fra boken og the real life Anna Wintour er britiske Begge fungerer som sjefredaktør for et stort motemagasin. Begge jobbet i magasinets utenlandske motpart før de ble overført til New York (Miranda på French Runway og Wintour på British Vogue).

Er når livet gir deg Lululemons en oppfølger?

'When Life Gives You Lululemons' er en deilig oppfølger til 'The Devil Wears Prada' Jeg likte Lauren Weisbergers "When Life Gives You Lululemons" før jeg i det hele tatt åpnet coveret. Det er fordi det er oppfølgeren til "The Devil Wears Prada", som ble grunnlaget for en av tidenes beste filmer.

Er Miranda Priestly basert på en ekte person?

En tidligere personlig assistent, Lauren Weisberger, skrev bestselgeren The Devil Wears Prada fra 2003, senere gjort til en vellykket film fra 2006 med Meryl Streep i hovedrollen som Miranda Priestly, en moteredaktør, som antas å være basert på Wintour I 2009 var Wintour i fokus for en annen film, R. J.

Jobbet Lauren Weisberger Vogue?

Scranton, Pennsylvania, U. S. Lauren Weisberger (født 28. mars 1977) er en amerikansk romanforfatter og forfatter av bestselgeren The Devil Wears Prada fra 2003, en romersk del av hennes erfaring som assistent for Sjefredaktør i Vogue Anna Wintour.

Anbefalt: