Logo no.boatexistence.com

Kan sororities arrangere fester?

Innholdsfortegnelse:

Kan sororities arrangere fester?
Kan sororities arrangere fester?

Video: Kan sororities arrangere fester?

Video: Kan sororities arrangere fester?
Video: АНИМАТРОНИКИ Обидели ТУСОВЩИКА из BACKROOMS и НЕЗАКОННЫЕ Эксперименты в VR! 2024, Kan
Anonim

Det er ingen lover som hindrer selskapsfester, noe som betyr at det ikke er ulovlig. … I følge den nasjonale panhelleniske konferansen tillater ikke de tjueseks medlemsorganisasjonene alkohol i husene sine. I teorien kan et selskap faktisk arrangere en fest, men det er ikke tillatt å drikke alkohol.

Hvorfor kan ikke sororities poste med alkohol?

Nasjonale sorority-organisasjoner har en tendens å forby alkohol for å få lavere forsikringspriser, eller fordi de argumenterer for at kvinner ikke vil bo på et sted med bøllete fester.

Hvorfor er sororities tørre?

Mandatet om at sorority-husene skal være tørre er den viktigste grunnen til at de vanligvis ikke arrangerer fester De sponser temafester og miksere med brorskap, men brorskap er de som arrangere de "ekte" festene: raserne med høy musikk, dans hele natten og all alkoholen du kan drikke.

Er gutter tillatt i sorority-hus?

Et selskapshus er for medlemmene i kapittelet. IKKE for menn å bruke eller krasje. Det er for deres sikkerhet, så vel som din. Det er reglene for privat bolig du må respektere.

Har sororities lov til å ha hus?

I noen brorskap eller sororities bor bare representantene i husene mens i andre kan hele brorskapet eller sorority bo i huset. Andre, større brorskap eller sororities kan ha mer enn ett hus for å huse alle medlemmene.

Anbefalt: