Logo no.boatexistence.com

Hva spiser veps med trådmidje?

Innholdsfortegnelse:

Hva spiser veps med trådmidje?
Hva spiser veps med trådmidje?

Video: Hva spiser veps med trådmidje?

Video: Hva spiser veps med trådmidje?
Video: 5 FACTS FRIDAY: Wasps, Why are Wasps IMPORTANT?! What do Wasps Eat? Wasp Facts 2024, Juli
Anonim

Voksne drikker blomsternektar og lever av små insekter de fanger i det fri. Siden mange plantekonsumerende larver blir tatt som larvemat, kan dette insektet anses som gunstig for gartnere og bønder.

Hvor bor en veps med trådmidje?

Ammophila procera, den vanlige trådvepsen, er en art av trådmidjeveps i familien Sphecidae. Det er en vanlig art som finnes i sørlige Canada, USA og Mexico, og sør til Mellom-Amerika.

Hva spiser underjordiske veps?

En veps kosthold varierer mellom arter. I de fleste tilfeller mater vepsene sine larvebiter av insekter som de har drept og kuttet opp, men de voksne spiser på sukker fra nektar, bladlushonningdugg eller en sukkerholdig væske produsert av larvene deres.

Er veps med tråd-midje parasittiske?

Veps med trådmidje er vanligvis mer enn 2,5 cm (omtrent 1 tomme) lange og er parasittiske på insekter og edderkopper. … Vepsen plasserer vertens kropp i en gjørmecelle og legger et egg på den. Ved klekking fortærer larven verten.

Er veps med trådmidje aggressive?

Dette er ikke aggressive veps. De vil bare svi når de blir feilbehandlet. Larvene disse vepsene jakter på lever vanligvis av blader av planter, så alle som driver hage kan lære å sette pris på veps som reduserer bestanden deres.

Anbefalt: