Behandles dekkbrett?

Innholdsfortegnelse:

Behandles dekkbrett?
Behandles dekkbrett?

Video: Behandles dekkbrett?

Video: Behandles dekkbrett?
Video: Hvordan behandles åreknuter? 2024, Oktober
Anonim

De fleste behandlede dekkbord som er tilgjengelige for kjøp fra byggevarebutikker er våt. Behandlingsprosessen senker platene ned i en kombinasjon av kjemikalier som beskytter platene mot insekter og råte, men tilfører også fuktighet til treet.

Er dekkved behandlet?

I løpet av de siste årene har mange alternative materialer blitt introdusert for dekkkonstruksjon. Det primære dekkmaterialet er imidlertid trykkbehandlet tre.

Må dekksbrett trykkbehandles?

Så lenge det er stor sjanse for at fuktighet kan nå treverket, bør det trykkbehandles. Dette er grunnen til at den internasjonale byggekoden krever at sidekledning og strukturelt trelast som brukes for de siste seks tommer av strukturen over bakken, er trykkbehandlet.

Lager de ubehandlede dekkbrett?

Ja, du kan bruke ubehandlet tre til å bygge et dekk, men ikke uten å forberede det først. Du kan selvfølgelig ikke trykkbehandle det selv, men du må forsegle; treverket og beis/mal det for å sikre at treet er klart til å tåle det harde ytre været.

Hva slags tre brukes til dekkbord?

De tre vanlige valgene når det kommer til tredekk er redwood, sedertre og trykkbehandlet tre som kan lages av ulike typer treslag. Redwood og sedertre er begge naturlig insekt- og råtebestandige og har et naturlig utseende, men hver har sine egne iboende problemer.

Anbefalt: