Logo no.boatexistence.com

Hva betyr fordommer i enkle ord?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr fordommer i enkle ord?
Hva betyr fordommer i enkle ord?

Video: Hva betyr fordommer i enkle ord?

Video: Hva betyr fordommer i enkle ord?
Video: WHAT IS PREJUDICE - Intro for young children 2024, Kan
Anonim

Fordommer er en antagelse eller en mening om noen bare basert på vedkommendes medlemskap i en bestemt gruppe. For eksempel kan folk ha fordommer mot noen andre av en annen etnisitet, kjønn eller religion.

Hva betyr fordomsfullhet?

1: tendens til å skade eller forringe: skadelig en overføring som er skadelig for andre kreditorer. 2: fører til for tidlig dom eller uberettiget mening skadebevis. Andre ord fra prejudicial Synonymer og Antonymer Flere eksempelsetninger Lær mer om prejudicial.

Hva er et eksempel på fordommer i en setning?

Eksempler på fordommersetninger

Politiet ønsker ikke å skade en etterforskning. Vi ønsker ikke å fordommer rettshåndhevelse mot å gjøre det rette. Det var fordommer på arbeidsplassen som kulminerte med at hun sa opp for ett år siden.

Hva betyr fordommer i ordforrådet?

Hvis du har en negativ holdning til noen basert på rase eller etnisitet i stedet for personlig erfaring, kan du bli anklaget for fordommer. … Hvis du fordommer noen, får du dem til å ha en negativ holdning til noen andre.

Hva betyr personlige fordommer?

Personlige fordommer er en oppfatning eller vurdering som noen har for en annen person eller gruppe basert på deres virkelige eller oppfattede gruppemedlemskap. En personlig fordom kan forme måten folk samhandler med andre på og kan ofte vare livet ut.

Anbefalt: