Logo no.boatexistence.com

Hvor gammel er Grace Coddington?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gammel er Grace Coddington?
Hvor gammel er Grace Coddington?

Video: Hvor gammel er Grace Coddington?

Video: Hvor gammel er Grace Coddington?
Video: Celtic Woman - Amazing Grace 2024, Kan
Anonim

Pamela Rosalind Grace Coddington, kjent som Grace Coddington, er en walisisk tidligere modell og tidligere kreativ leder i det amerikanske magasinet Vogue. Coddington er kjent for å lage store, komplekse og dramatiske fotoshoots.

Hva skjedde med Grace Coddington?

Etter nitten år som fotoredaktør i britiske Vogue, flyttet hun til New York for å jobbe for Calvin Klein. … Fra januar 2016 kunngjorde Coddington at hun ville forlate rollen som kreativ direktør i Vogue for å forfølge andre prosjekter.

Jobber Grace Coddington fortsatt for Vogue?

På sin 80-årsdag deler Grace Coddington sine beste minner (og hemmeligheter) fra et helt liv på moten.… Etter 10 år som modell, 19 år som redaktør i British Vogue, 30 på American Vogue, og nå tilbake med å bidra til den britiske utgaven igjen, viste det seg å være en seks- tiårsaffære.

Vil Met-gallaen finne sted i 2021?

Met-gallaen 2021 holdes som en intimgalla 13. september, på Metropolitan Museum of Art i New York.

Er Devil Wears Prada en sann historie?

Selv om romanen ikke er helt basert på det virkelige liv, har Weisberger sagt at hennes tidligere jobb påvirket hvordan hun skrev historien. "Det var ikke en en-til-en-skildring [av Wintour]," sa Weisberger til Daily Mail i 2010. "Men min tid på Vogue ga selvfølgelig boken beskjed, det kan ikke benektes. "

Anbefalt: