Hva er en tre-i-ett-kommode?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en tre-i-ett-kommode?
Hva er en tre-i-ett-kommode?

Video: Hva er en tre-i-ett-kommode?

Video: Hva er en tre-i-ett-kommode?
Video: Så enkelt kan du pusse opp en kommode! 2024, September
Anonim

A 3 in 1 Commode er en enkelt enhet som kan utføre tre forskjellige funksjoner. Den kan brukes som nattbord, toalettstige og sikkerhetsramme for toalett.

Hvorfor kalles det en 3-i-1-kommode?

Dette elementet kalles en 3-i-1-kommode. Den kalles en 3-i-1-kommode fordi den kan brukes til følgende formål: … Høyden kan justeres, noe som effektivt hever toalettsetehøyden Når den plasseres over toalettet, armlener kan brukes som sikkerhetsramme for toalettseter.

Hva er en kombinasjonskommode?

Den kombinasjonspolstrede overføringsbenk/kommode fra Drive Medical har et slitesterkt og justerbart polstret sete og ryggstøtte, 7,5 liters toalettbøtte, ekstra store låsende sugekopper og en ny og forbedret "A"-rammekonstruksjon for ekstra stabilitet.

Kan en toalettstol brukes i dusjen?

En dusjkommode er en stol som har et open sete som kan brukes i dusjen eller plasseres over toalettet. De er laget for å hjelpe de som har problemer med å bruke toalettet eller stå i lengre perioder i dusjen.

Kan en nattbord brukes over et toalett?

Standard nattbord: Standard nattbord har et sete med armer og en avtakbar bøtte. … Begge disse typene toalettstoler kan brukes uavhengig av hverandre fra toalettet, de kan brukes over et standard toalett, og de kan brukes som et hevet toalettsete eller toalettsikkerhetsramme.

Anbefalt: