Logo no.boatexistence.com

Hva gjør haller?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør haller?
Hva gjør haller?

Video: Hva gjør haller?

Video: Hva gjør haller?
Video: Hallman feat. ELWIN - What Do We Do to Love 2024, Kan
Anonim

Dette produktet brukes til å midlertidig hjelpe til med å lindre symptomer som sår hals, halsirritasjon eller hoste (for eksempel på grunn av forkjølelse). Det virker ved å gi en avkjølende følelse og øke spytt i munnen.

Hva er fordelene med haller?

Halls Menthol-pastiller (Menthol) lindrer sår hals godt og har ikke mange bivirkninger. Halls Menthol sugetabletter (Menthol) er effektive for å lindre smerter i munn og svelg. De fungerer med en gang, så du trenger ikke vente lenge for å føle deg bedre. Kom i sukkerfri form (som kan være bedre for tennene dine).

Fungerer haller faktisk?

Hostefallet vil ikke gjøre noe for å løsesykdommen, men de vil gjøre det lettere å tolerere restitusjonsprosessen ettersom kroppen bekjemper infeksjon. Du kan tenke på hostedråper som isposer: de hjelper til med å lindre smerte, men de gjør egentlig ingenting for å "fikse" problemet.

Hvor mange haller kan du spise på en dag?

Det er ingen standard grense for hvor mange hostedråper som kan konsumeres Dette er fordi mengden mentol og andre ingredienser varierer mellom merkene. Hostedråper bør behandles som en hvilken som helst medisin ved å følge informasjonen på etiketten for å finne ut sikker dosering.

Er det bra å ta haller hver dag?

Å spise for mye hostedråper regelmessig kan også føre til vektøkning over tid. Personer med diabetes bør utvise ekstra forsiktighet når de spiser hostedråper, da de kan få blodsukkeret til å stige. Sukkerfrie varianter av hostedråper er tilgjengelige, men å spise for mange av dem kan ha en avføringseffekt.

Anbefalt: