Logo no.boatexistence.com

Teller falne galninger som kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Teller falne galninger som kjæledyr?
Teller falne galninger som kjæledyr?

Video: Teller falne galninger som kjæledyr?

Video: Teller falne galninger som kjæledyr?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Den fikk et unikt tilslag i 2.2. 0 som tilkaller Fallen Lunatics, til en grense på 4 om gangen (8 i tidlige PTR-bygg). Hver av dem eksploderer for omtrent 10 000 % skade på 15-20 yards, og velger den høyeste ferdighetsbonusen for Elemental Damage karakteren har. De følger karakteren som kjæledyr.

Hva teller som et kjæledyr i Diablo 3?

Kjæledyr er et vanlig navn for enhver tilkallelig følgesvenn til en spiller Kjæledyr angriper fiender autonomt og uavhengig (eller hjelper på annen måte i kamp) mens de ikke er under spillerens direkte kontroll. Faktisk fungerer de fleste kjæledyr som monstre, bortsett fra at de kjemper på spillerens side.

Hva er en fallen galning?

A Fallen Lunatic The Lunatics er store, oppsvulmede falne skapninger. Dette er den mest ustabile av sitt slag, og dette fører til at de produserer svært brennbare væsker i underlivet, en som Abd al-Hazir mente var iboende dødelig for galningene.

Hva regnes som en minion i Diablo 3?

Minions er støttemonstre, som vises sammen med et unikt monster (i Diablo II) eller et sjeldent monster (Diablo III). Minions ser ut som vanlige monstre, men har flere treffpunkter; i tillegg har minions en 'minion'-tag under navnet sitt. Når undersåtter dukker opp, kan ikke lederen deres være langt unna.

Hva gjør Stone of Jordan?

The Stone of Jordan er en legendarisk ring i Diablo III. … Det kan gi økt skade mot eliter; Unity er den eneste andre ringen som kan rulle denne statistikken. 25–30 % bonus på denne ringen er den nest største eliteskadebonusen i spillet etter 40–50 % bonus fra The Furnace. Denne bonusen kan ikke omrulles.

Anbefalt: