Logo no.boatexistence.com

Hva lærer mormonismen?

Innholdsfortegnelse:

Hva lærer mormonismen?
Hva lærer mormonismen?

Video: Hva lærer mormonismen?

Video: Hva lærer mormonismen?
Video: Mormons bok lærer om tilgivelse (Norwegian) 2024, Kan
Anonim

Mormoner tror at Jesus bet alte for verdens synder og at alle mennesker kan bli frelst gjennom hans forsoning. Mormoner aksepterer Kristi forsoning gjennom tro, omvendelse, formelle pakter eller ordinanser som dåp, og konsekvent prøver å leve et Kristus-lignende liv.

Hva er mormonismens viktigste læresetninger?

Disse nøkkelelementene i troen inkluderer troen på Gud Faderen, hans Sønn Jesus Kristus og Den Hellige Ånd; tro på moderne profeter og fortsatt åpenbaring; tro på at gjennom Kristi forsoning kan hele menneskeheten bli frelst ved lydighet mot lovene og ordinansene i Kristi evangelium; tro på viktigheten av …

Hvordan skiller mormonismen seg fra kristendommen?

Kristne tror på den hellige bibel. For kristne antas Jesus å ha blitt født av Jomfru Maria, mens mormonene tror at Jesus hadde en naturlig fødsel Mormonene tror på en himmelsk far, som har en fysisk kropp. På den annen side tror kristne på en treenighetsgud, som ikke har noen fysisk kropp.

Hvilken Gud tror en mormon på?

Mormoner tror at Gud Faderen er det allmektige og allvitende øverste vesen som skapte verden. Gud Faderen er et vesen k alt Elohim, som en gang var en mann som dagens mennesker, men som levde på en annen planet.

Hvor mange koner kan mormoner ha?

LDS-kirken ga offentlig avkall på praksisen med polygami i 1890, men den har aldri gitt avkall på polygami som doktrine, slik det fremgår av LDS-skriftstedene. Det har alltid tillatt og fortsetter å tillate menn å gifte seg i mormontempler «for evighetene» med mer enn én kone

Anbefalt: