Hvor er giruvegan ff12?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er giruvegan ff12?
Hvor er giruvegan ff12?

Video: Hvor er giruvegan ff12?

Video: Hvor er giruvegan ff12?
Video: Indila - Tourner Dans Le Vide 2024, Oktober
Anonim

Giruvegan ligger helt sør i Ivalice, i Jagd Difohr-regionen. For å nå den må reisende krysse Feywood. Selv da er inngangen ikke enkel; Gigaene må tilkalles slik at porten kan åpnes.

Hvor er Aerodome FF12?

Når du er fornøyd med inventar, utstyr, nivå osv. og har fullført de fire første jaktene i vår Hunt-del av guiden, kan du ta turen til Aerodrome, som ligger på vestsiden av Rabanastre.

Hvordan slår du Giruvegan?

Du vil gjerne kaste Dispel på fienden siden han vil være i stand til å gjøre seg raskere med Haste (og kan kaste den gjennom hele kampen deretter), men etter det, bare banke opp på ham med voldsomme nærkampangrep.

Hvordan kommer jeg meg til Feywood?

For å komme til The Feywood, som er dit vi er på vei, må du dra vestover, og deretter sørover Så, ta vestover til Whisperlead Way, og deretter vestover igjen inn i den enorme Needlebrake. Det er her du skal begynne å dra sørover, inn i Rustling Chapel. Sørover derfra er The Feywood.

Hva er det sterkeste våpenet i FF12 Zodiac-alderen?

The Zodiac Spear - FF12s beryktede ultimate våpenDet beste våpenet i FF12 generelt er The Zodiac Spear, som er en utrolig kjent gjenstand på grunn av hvor latterlig vanskelig det var å få tak i den originale versjonen av FF12.

Anbefalt: