Logo no.boatexistence.com

Kan røde hunder forårsake spontanabort?

Innholdsfortegnelse:

Kan røde hunder forårsake spontanabort?
Kan røde hunder forårsake spontanabort?

Video: Kan røde hunder forårsake spontanabort?

Video: Kan røde hunder forårsake spontanabort?
Video: Which are the most common infections that can cause miscarriage? - Dr. Achi Ashok 2024, Juli
Anonim

Gravide kvinner som får røde hunder har risiko for spontanabort eller dødfødsel, og babyene deres er i fare for alvorlige fødselsskader med ødeleggende, livslange konsekvenser.

Hva er symptomene på røde hunder under graviditet?

Symptomer inkluderer: Lavgradig feber og milde smerter, noen ganger røde øyne. Et utslett av rosa eller lyserøde flekker som starter i ansiktet og sprer seg ned til resten av kroppen. Nakkekjertler kan hovne opp og føles ømme, spesielt bak ørene.

Hva skjer hvis røde hunder IgG er høy i svangerskapet?

Positiv: Mer enn 10 internasjonale enheter per milliliter (IE/mL) IgG-antistoffer. Et positivt IgG-testresultat for røde hunder er bra – det betyr at du er immun mot røde hunder og ikke kan få infeksjonen. Dette er den vanligste røde hundetesten som er utført.

Forårsaker røde hunder infertilitet hos kvinner?

Hva er forholdet mellom rubella-infeksjon og infertilitet? Siden røde hundeinfeksjon er ekstremt farlig for ufødte babyer, rådes kvinner i fertil alder til å gjennomgå immunitetstesting for røde hunder før de prøver å bli gravide Hvis immunitet ikke kan etableres, blir de bedt om å bli vaksinert.

Er røde hunder en risikofaktor for tilbakevendende spontanabort?

Det er ingen sammenheng mellom Rubella virusinfeksjon og tilbakevendende svangerskapstap. Rubellavirusinfeksjon er assosiert med tilbakevendende svangerskapstap. Kvinnene vil bli informert om rubellavirusinfeksjon, dens mulige effekter og måter å forhindre infeksjon på.

Anbefalt: