Logo no.boatexistence.com

Hvilket gram mel er bra for ansiktet?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket gram mel er bra for ansiktet?
Hvilket gram mel er bra for ansiktet?

Video: Hvilket gram mel er bra for ansiktet?

Video: Hvilket gram mel er bra for ansiktet?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

For tørr hud: Besan er en veldig god løsning for tørr hud. For dette, tilsett melk, honning og en klype gurkemeie i Besan for å danne en pasta. Påfør denne pakken på ansiktet og hold den i minst 15 minutter. Vask den av når den tørker.

Hvilket mel er bra for ansiktet?

Akkurat som besan eller grammel, som folk bruker i ansiktet som en pakke, kan aata også brukes til å bekjempe fet hudproblemer, giftstoffer, brunfarge, akneproblemer og mørke flekker. Det er kjent for å forbedre hudens tekstur og gjøre den strammere. Du må definitivt vurdere det for hudpleierutinen din.

Kan grammel brukes daglig i ansiktet?

Ja, ansiktspakker kan påføres daglig, men velg en i henhold til din hudtype. … Besan fungerer også bedre på fet hud. Den har også en rensende effekt og hjelper til med å fjerne brunfarge. Hvis du har normal til fet hud, kan du bruke besan og ostemasse hver dag.

Hvilket gram mel er bra for hudbleking?

Face Pack 4: Besan , sitronskallpulver, sitron, sesamoljeEn unik måte å bruke besan for å bleke huden. Denne pakken vil hjelpe til med å fjerne døde hudceller og lysne opp hudtonen din. Lag en blanding av disse ingrediensene og påfør den på huden din. Når pakken er tørr, vask den av med vann.

Er det bra å vaske ansiktet med grammel?

Grammel fungerer som en flott ingrediens for å fjerne overflødig talg fra huden sammen med tilstopping av porene. For å bruke den i ansiktet, bland en spiseskje gram mel med en spiseskje yoghurt og påfør den i ansiktet La det virke i 20 minutter og skyll deretter med kaldt vann.

Anbefalt: