Logo no.boatexistence.com

Er vannsengen bra?

Innholdsfortegnelse:

Er vannsengen bra?
Er vannsengen bra?

Video: Er vannsengen bra?

Video: Er vannsengen bra?
Video: Жүрек аймағындағы жеккөрушілік қылмыстары-Брэндон Те... 2024, Kan
Anonim

Magesviller får også bedre støtte fra en vannsengsmadrass enn av en vanlig skum- eller innerfjærmadrass. Støtten fra en vannseng hjelper med å forhindre leddsmerter, smerter inakkeområdet og smerter i korsryggen.

Er vannsenger faktisk gode?

Fordi madrassen er fylt med vann, tilpasser den seg til kroppen din. En vannfylt madrass gir heller ingen motstand, så trykket på leddene reduseres. I mange tilfeller hjelper vannsenger også med å slappe av muskler i ryggraden, og gir lindring til personer med ryggsmerter.

Hva er fordelene med vannsenger?

Hvorfor bruke en vannseng? Vannsenger er utmerkede til å fordele kroppsvekten, og dermed lindrer trykkpunkter og reduserer rygg- og ryggsmerter. Spesielt oppvarmede vannsenger er en form for varmeterapi, som lindrer ømme muskler og reduserer betennelse. De er også koselige å sove i om vinteren.

Hvorfor er vannsenger dårlige for deg?

For det første er vannsenger dårlige for deg tilbake. Problemet er at de ikke former seg etter kroppen din på samme måte som andre overlegne madrassmaterialer gjør. Snarere, det de gjør er tvinge kroppen til å tilpasse seg madrassens form … Ofte vil folk på vannsenger våkne med nummene lemmer om morgenen.

Hvorfor lages ikke vannsenger lenger?

Hvis vannet ikke er behandlet med et kjemikalie som Clorox, kan du ende opp med en madrass full av alger. Det var også problemet med å få sengene til å lekke … Disse problemene førte til at vannsenger generelt f alt ut av popularitet, ettersom folk ikke var villige til å ta risikoen med å fylle hjemmene sine med uønsket vann.

Anbefalt: