Logo no.boatexistence.com

Draper imidakloprid midd?

Innholdsfortegnelse:

Draper imidakloprid midd?
Draper imidakloprid midd?

Video: Draper imidakloprid midd?

Video: Draper imidakloprid midd?
Video: Reforest the Bluegrass - From the Woods Today - Episode 97 2024, Kan
Anonim

Imidakloprid er spesifikt for insektsnervevev og påvirker ikke midd eller pattedyr på samme måte. … Selv om de bare er moderat effektive mot midd, er de "myke" mot naturlige fiender og hjelper til med å bevare rovdyr eller parasitter som finnes.

Hvilke insekter dreper imidacloprid?

Produkter er tilgjengelige for å kontrollere bladlus, trips, hvitfluer, skjell, termitter, torv- og jordinsekter og noen biller. Imidakloprid dreper insekter ved kontakt og svelging og er spesielt systemisk når det brukes som jordbehandling.

Hvilket insektmiddel dreper midd på planter?

Naturlig avledede miticide spray som neemolje, pyrethriner, azadirachtin og hagebruksolje kan sprayes direkte på voksne midd, larver, nymfer og egg for å drepe ved kontakt.

Finnes det et systemisk insektmiddel for edderkoppmidd?

Kontos er det eneste systemiske miticidet for bruk som en drench; det fungerer også som et system når det påføres løvverk. … Oljeprodukter og M-Pede dreper bare midd som er tilstede ved påføring, men de fleste andre middmidler gir en viss restkontroll.

Hvilket insektmiddel dreper edderkoppmidd?

Når du er sikker på at du har edderkoppmidd, behandle utendørsplantene dine med Ortho® BugClear™ Insektdreper for plener og landskap for å kontrollere dem. Du kan også bruke Ortho® Fruit Tree Spray.

Anbefalt: