Logo no.boatexistence.com

Er object.assign dyp kopi?

Innholdsfortegnelse:

Er object.assign dyp kopi?
Er object.assign dyp kopi?

Video: Er object.assign dyp kopi?

Video: Er object.assign dyp kopi?
Video: UML Diagrams Full Course (Unified Modeling Language) 2024, Kan
Anonim

Objekt. tilordne kopierer ikke prototypeegenskaper og metoder. Denne metoden lager ikke en dyp kopi av kildeobjektet, den lager en grunn kopi av dataene. For egenskapene som inneholder referanse eller komplekse data, blir referansen kopiert til målobjektet, i stedet for å opprette et separat objekt.

Er spredningsoperatøren dyp kopi?

Spredningsoperatøren lager dype kopier av data hvis dataene ikke er nestet. Når du har nestet data i en matrise eller et objekt, vil spredningsoperatoren lage en dyp kopi av de øverste dataene og en grunn kopi av de nestede dataene.

Hvordan dypkopierer du et objekt?

Bruke spredningssyntaksen eller objektet. assign er en standard måte å kopiere et objekt i JavaScript. Begge metodene kan brukes på samme måte for å kopiere de tallrike egenskapene til et objekt til et annet objekt, med spredningssyntaksen som den korteste av de to.

Hvordan dypkopierer du et objekt i JavaScript?

Nå bruker vi JSON for å lage en dyp kopi av et objekt i JavaScript. parse og JSON. stringify methods.

Hva er dypkopiering?

Dypkopi er en prosess der kopieringsprosessen skjer rekursivt Det betyr først å konstruere et nytt samlingsobjekt og deretter rekursivt fylle det med kopier av de underordnede objektene som finnes i originalen. Ved dyp kopi kopieres en kopi av objektet til et annet objekt.

Anbefalt: